הגירה וחדשות חברה

הנחיות עבור מוזיקאים שימוש B-1 / B-2 ויזות או ויתור ויזה

לקחתי את הכינור בלוגראס לפני כמה שנים רוצה ריבה עם קבוצות במקומות שונים, כולל פאבים, ספריות, צדדי בית, פסטיבלים וסדנאות מוסיקה. שמתי לב שחלק ספונסרי פסטיבל לא הצליחו להשיג אשרות המנהיגים או בצע סדנת חוץ שלהם על זמן. או, לפעמים בפאבים רוצים לארח מבקרים מוסיקאים, או זקוקים החלפות ברגע אחרונות, לפעמים על עפרוני. מוסיקאים חוץ או סוכניהם קרובות מבולבלים לגבי מה שהם צריכים ויזות או מה הפעילויות המותרות הם יוכלו לבצע או חלון ראווה, תקליט, להשתתף בפגישות עם וסוכנים או באולמות, כנסי השתתפות ועוד. במיוחד עבור מוזיקאים מתחילים שירצו לקבל הכישרון שלהם בעיני הציבור, ייתכן שהם רוצים לקבל הזמנות להציג את הופעותיהם. הם יכולים לבצע זאת, ובאילו נסיבות, וכאשר הם יכולים לקבל תשלום? המדריך החוץ של מחלקת המדינה האמריקנית (FAM) מספק הדרכה. מאמר זה מתמקד בפעילות מותרת באמצעות אשרות תייר או תוכנית ויתור ויזה.

מוסיקאי או קבוצה קרובה כדי להפגין ביצועים עשויים להעפיל למעמד מבקר באמצעות האשרה B-1 או B-2 או ויתור ויזה (WT / WB) תכנית (מחייב ראשוני יישום ESTA ראשון), בתנאי שהם לא שילמו. החוק כולל גם איסור קבלת דבר בעל ערך בתמורה לביצוע. אולם, המוזיקה חייבת פותחה מחוץ לארה"ב. עבודה אשר פותחה בחו"ל מתבצע בכנסי מוסיקה, הרכב כולל, תרגול, ומופעים לא ייחשבו “עבודה פרודוקטיבי” או “עבודה מקומית להשכרה,” סיפק את ההופעות או ויטרינות בארה"ב הם ללא שכר. “לראווה” הוא מעין השתתפות בכנס מקצועי, שהינה פעילות B-1 מותר.

המדריך החוץ של מחלקת המדינה (או FAM) קובע פעילויות מותרות ספציפיות ושוב עבור B-1/ ויתור ויזה WB מחזיקים בבית 9 FAM 402.2-5(B). הנקודה העיקרית היא כי מוסיקאי או קבוצה צריכה עסקי שוטף במדינה משלהם, והם יגיעו לארה"ב עבור אותה חברה או ארגון בחו"ל. המוסיקאי או הקבוצה לא תוכל להשתתף עבודת פרודוקטיבי מקומית או עבודה מקומית להשכרה ותשלום, אשר דורש סוגים אחרים של אשרות עבודה ספציפיות יותר כגון O ו - P הוא. בני משפחת דן בדרנים חובבים, (בדרנים ואמנים מקצועיים) ומוזיקאים ספציפיים וכן פעילויות מבקר עסק מותר אחרות. את הקישור כולו לעיל הוא שווה קריאה.

The 9 FAM 401.2-(a) (U)(7) הפניות חובב בדרנים וספורטאים במיוחד:

בדרנים וספורטאי חובב: מי הוא חובבן בפעילות בידור או אתלטים הוא, לפי הגדרה, לא חבר של אף אחד במקצוע המשויך לפעילות זו. חובבן הוא מי מבצע בדרך כלל ללא תמורה (למעט הקצאה עבור הוצאות). בדרן מי הוא מתוגמל בדרך כלל לביצוע לא יכול להעפיל אשרת B-2 המבוססת על הפתק הזה גם אם המבצע אינו להתפרנס ביצוע, או מסכים לבצע בארצות הברית ללא פיצוי. כך, חובבן (או קבוצה של חובבנים) מי לא ישולם למופעים יבצעו בהקשר חברתי ו / או צדקה או כמתחרת מופע כשרונות, תַחֲרוּת, אירוע או אתלטים זכאי סיווג B-2, גם אם ההוצאות הנלוות הכרוכות הביקור ניתן החזר הוצאות.

בְּמָקוֹם אַחֵר, the 9 FAM 402.2-5(G)(U) דן מקצועי בדרנים (ואמנים) באופן ספציפי:

  • a. (U) מלבד המקרים הבאים, B מעמד אשרה אינו מתאים חבר למקצוע הבידור (בדרן מקצועי) המבקש להיכנס לארצות הברית דרך ארעי למלא את השירותים. במקום זאת, יוענקו מבצעים אחרת סיווג אשרה מתאים, אשר ברוב המקרים יהיה P, ללא קשר לכמות או למקור של פיצוי, אם השירותים יהיו כרוכים בהופעה פומבית(של), או אם הביצועים הם לצדקה או מחוץ לארה"ב. מבוסס בחברה אתנית. (לראות 9 FAM 402.2-4(A)) מעל על ויזות B-2 להופעות חובבים.)
  • ב. (U) המונח "החבר למקצוע הבידור" כולל לא רק בביצוע אמנים כמו שחקנים לבמת סרט, מוסיקאים, זמרים ורקדנים, אבל גם אנשים אחרים כגון טכנאים, חשמלאים, מומחי איפור, סרט אנשי צוות מגיע לארצות הברית כדי להפיק סרטים, וכו '.

ולבסוף, בני משפחת דן מוסיקאים ספציפי 9 FAM 402.2-5(G)(4)(U):

  • (U) מוזיקאי זר ניתן להנפיק ויזה B1, ובלבד:
  • (1) (U) המוזיקאי מגיע לארצות הברית כדי לנצל את מתקני הקלטה למטרות הקלטה בלבד;
  • (2) (U) ההקלטה תחולק ומכר רק מחוץ לארצות הברית; ו -
  • (3) (U) אין הופעות ציבוריות תינתננה.

הייתה פגישת קשר אחרונה בין התאחדות עורכי דין ההגירה האמריקנית (AILA) ואת מחלקת המדינה של ארה"ב (DOS) בחזרה באוקטובר 2017 היכן DOS עולה כי קונסולריים שהומלצו שקבוצת פרט או מוזיקלית כוונה להופיע במופע ראווה בעוד לארה"ב עשויה להעפיל אשרה B-1, ובלבד שהפעילות היא יותר כמו אודישן מאשר ביצוע פומבי בפני קהל שלם, ובתנאי המבקש לא יבצע בכל תפקיד אחר מחוץ לאירוע לראווה. כך, שימוש בתכנית ויתור B-1 או אשרה יהיה לשימוש צר מאוד.

מוזיקאים בנפרד או בקבוצות נוטים להתקל בקשיים בקונסוליה או בגבול, במיוחד אם הם לא להתייעץ עם יועץ, סוכנים או ארגונים בתעשייה מכירים חוקי ההגירה. זה יכול להיות קשה לעשות הבחנה בין B-1 פעולות המותרות ופעילויות תעסוקה מקומיות הדורשות אשרת עבודה ספציפית. המקרה מובילה בנושא זה עניין של הירה (11 אני&N דצמבר. 824 (מזון 1966)). שם, המועצה לערעורי הגירה שנקבעה הקריטריונים שלפיהם הפעיל שתוכנן ב לארה"ב. אגב העבודה תבוצע בעיקר מחוץ לארה"ב. B-1 / מבקרי ויתור ויזה חייבים להראות שהם :

  1. עוסקים בפעילות מסחרית;
  2. יש כוונה ברורה לשמור על תושבי חוץ;
  3. “מקום העסקים העיקרי ואת המקום בפועל של צבירה עתידית של רווחים, לפחות ברובה, נשאר בארץ זרה”;
  4. השהייה בארה"ב היא / תהיה זמני בטבע, למרות הפעילות העסקית עשויה להיות מתמשכת; ו -
  5. משכרו של אדם מגיע מחו"ל.

המכס האמריקאי והגנת הגבולות (CBP) ומקבל החלטות על הודאה בנמל הכניסה. הנפקת ויזה ידי הקונסוליה או השגרירות אינה מבטיחה הודאה ידי CBP. מועמדים צריכים להיות מוכנים להסביר מה הם יעשו, מתי, איפה ואיך בארה"ב, מטרת הנסיעה, כאשר / איפה צבירת הכנסות מתרחשת, וכדי לגבות את כל זה עם מסמכים כדי להוכיח את העובדות טענו. דוגמאות לכך יכולות להיות חומרי הרשמה לכינוס, תוכנית ולוח זמנים ועידה, מידע במלון, מכתב מארגני כנס המאשר הזמנה עבור המבקש לבצע ללא פיצוי, הוכחה של קרנות בחו"ל אישיות או חברה כדי לכסות את כל העלויות הקשורות הנסיעות, וכל תיעוד רלוונטי נוסף. בנוסף, להביא הוכחות לפעילות בארץ הביתה, די כספים כדי לשלם עבור הוצאות נסיעה ולכן אחת כי לא צריך לעבוד שלא כדין, עדות של האדם ממשיכה להיות משולמת בחו"ל, וכי יש קשרים כדי לפתות את האדם בחזרה הביתה: משפחה, נכסים פיננסים, נכס, עבודה, עסק, או חינוך. מועמדים לויזה B-1 / B-2 חייבים להתגבר על חזקת כוונה עולה ולהיות מסוגל להראות מגורים בארץ זרה, כי יש לו או לה שום כוונה לנטוש וכי האשרה תומכת מטרת הנסיעה אל לָנוּ. ראה סעיף 214(ב) של הצבא הלאומי, 9 FAM 402.2-2(B). INA 214(ב) סיבת שאדם הנפוצה ביותר היא הכחישה אשרות B-1 / B-2 או WT / WB או כניסתם לארה"ב, העוסק “מתוך כוונה עולה” מתכנן להישאר בארצות הברית לצמיתות. סיבה שכיחה נוספת מניעת הכניסה היא INA 212(a)(7), לא שיש את המסמכים המתאימים לצורך המתוכנן, כמו עבודה, אשר עשוי לדרוש אישור עבודה או עתירת ויזה בסיסית.

מוזיקאים וקבוצות שרוצים להיות משולמים להופעות בכל מקום בארה"ב צריכות את אשרת העבודה המתאימה, בדרך כלל O או ויזות P. אשרות אלה יש הרבה יותר דרישות נרחבות. לכן, הכנה חיונית. אם אינך בטוח מה מצב אתה זכאי, לא רק לנחש. לחפש ייעוץ משפטי מעורך דין הגירה מנוסה.